Velkommen til Hadelandshagen    Fylte storkenebb


I og med at planteproduksjon og salg i utgangspunktet er en hobbyvirksomhet, er planteutsalget først og fremst åpent etter avtale.

Mannen min er imidlertid hjemme på dagtid og kan unntaksvis være behjelpelig med plantesalg etter avtale på tlf: 91657370 Han er ikke veldig plantekyndig, så det kan ikke ventes så veldig høyt servicenivå.  Vi holder til i Gjervika, 15 km nord for Brandbu langs Rv 34.  

Se kart på Gule sider


Morplantene til alle staudene jeg har for salg har overvintret minst en vinter i hagen min. Jeg selger altså ikke direkte importerte planter, sånn som mange av de store hagesentrene. Fordelen med dette er at plantene får sjanse til å akklimatisere seg til norsk klima og at jeg får testet at de i hvert fall klarer sone H3. Som Geraniumsamler har jeg selvfølgelig mange Geranium (Storkenebb) på lista mi. Jeg har også mange andre typer stauder, forhåpentligvis litt andre enn de du vanligvis finner på hagesentrene.  Alle plantene leveres i 11 cm firkantpotter.

Jeg har også laget forslag til plantekombinasjoner for de som ønsker forslag til helt nye bed. Jeg har forsøkt å klippe sammen bilder, men ber om forståelse for at bildene ikke er tatt med dette for øye.
 
Bestilling kan du gjøre på e-post:
bestilling@hadelandshagen.no 
eller  telefon:  91657370
Plantene sendes med posten.
Jeg bruker Smartpost.

Portopriser:

Format

Pris inkl. mva

Størrelse

   

Medium

135,-

35 x 30 x 10 cm

Stor

145,-

47 x 26 x 18 cm

Ekstra stor

175,-

50 x 30 x 20 cm

Geranium og gul humle
Startside        Planter        Lenker        Sortsliste Geranium        Sortsliste andre stauder

Forslag Rosa bed Forslag Blått bedForslag Gult bedForslag Hvitt skyggebedForslag Bed i tørr skyggeForslag Fargerikt skyggebed